SurfNet Status sida

Vi har lanserat en Status sida som ger översikt över driftstörningar och problem med SurfNets tjänster.

Sidan hittar ni på adressen https://status.surfnet.fi

Ni kan beställa e-postmeddelande som berättar när tjänster ligger nere och om planerade underhållsåtgärder.

Beställandet gör ni genom att klicka på 'Subscribe' knappen uppe till höger.

Fyll i alla fält och klicka på ’Subscribe to email notifications’. Vid nästa sida väljes vilka komponenter som skall följas. Välj endast servern er hostingtjänst ligger på för rapportering om problem som berör er. Kontakta oss om ni inte vet vilken det är.

Klicka till slut på ’Save Preferences’ knappen och gå tillbaka till huvudsidan via ’Home’ länken nere till vänster.

Ni måste även verifiera e-postadressen genom att klicka på ’Confirm Subscription’ knappen i e-postmeddelandet som skickats till er från info@surfnet.fi