E-posten fungerar igen

Nu går det igen att skicka e-post till gmail.com adresser.

31st Aug 2021
Falsk e-post har skickats i SurfNets namn.

Det har skickats ett falskt meddelande med e-post till vissa av våra kunder i försök att få tillgång till e-post konton.   Ifall ni fått e-post med rubriken uppdatera ditt e-post konto och innehållet,   På grund av de senaste attackerna på vår e-postdatabas har vi gjort det obligatoriskt för alla användare att uppdatera sin ... Läs mer »

11th Aug 2021
.ax-domännamn

Ännu för några år sedan var det endast åländska personer och företag som fick äga en .ax-domän. Nu kan vem som helst fritt ansöka om en .ax-domän. SurfNet är en ackrediterad registrar för den åländska toppdomänen .ax. Du kan enkelt och smidigt registrera din .ax-domän hos oss. Välj om du vill registrera den för ett, tre eller ... Läs mer »

29th Mar 2021
SurfNet stänger ner portal och öppnar ny webbplats

SurfNet har upprätthållit en gratis besöksportal under många år. Så många, att vi själv knappt vill tänka på det. Under denna tid har vi upprätthållit och delat en stor mängd information som många har haft både nytta och glädje av. Nu läggs portalen ner och vi lanserar en ny webbsida. Med tiden blev upprätthållandet av portalen ... Läs mer »

8th Sept 2020