SurfNet har upprätthållit en gratis besöksportal under många år. Så många, att vi själv knappt vill tänka på det. Under denna tid har vi upprätthållit och delat en stor mängd information som många har haft både nytta och glädje av. Nu läggs portalen ner och vi lanserar en ny webbsida.

Med tiden blev upprätthållandet av portalen en tung belastning för oss eftersom tiderna förändrades. Det började med att tidningshusen blev aktiva också på webben. När dessutom de riktigt stora aktörerna som Microsoft, Google, Facebook med flera började erbjuda lokaliserade tjänster, var det dags för oss att styra in oss på annat.

Föregångare inom modern hosting

Under alla dessa år har vi sysslat med olika slags affärsverksamhet. I dagens läge består vår huvudsakliga verksamhet av olika webbsidetjänster. Vi fungerar som föregångare inom hosting och vårt starkaste kunnande ligger i upprätthållandet av avancerade servertjänster.

Vi erbjuder också övriga innovativa lösningar och tjänster som underlättar din vardag. Du kan med vår hjälp få tillgång till Microsoft Office när du vill, från alla dina enheter. Du kan starta en egen webbshop enkelt och snabbt. Du kan självklart också registrera din dröm-domän via oss. Du är välkommen att parkera din webbsida hos oss, här hålls den trygg.

Vi är medvetna om att många kommer att sakna innehåll från den gamla portalen som t.ex. Pryltorget, Senaste nyheter, Veckans fråga, Namnsdagar, Väder & vind, biografer med mer. Vi beklagar detta, men samtidigt tror vi att våra kunder uppskattar relevant och aktuell information gällande vår verksamhet. SurfNets e-post fungerar som förut, ni kommer åt den på adressen: https://webmail.surfnet.fi


Tiderna utvecklas och det gör även vi. Vi hoppas att ni vill välja oss som samarbetspartner även i fortsättningen.

Ta gärna kontakt!

Mvh,

Ronnie, Camilla, Rasmus, Johan, Micke och ChrideTisdag, September 8, 2020

«Tillbaka