Till vad behövs SSL certifikat, och vad är skillnaden på de 3 olika alternativ ni erbjuder?

Svar:

SSL-certifikat krypterar informationen mellan webbsidan och webbläsaren, så ingen utomstående kan avlyssna datan som t.ex. lösenord som anges på en sida vars adress börjar med https://

RapidSSL certifikaten godkänns av leverantören som kontrollerar att certifikatet faktiskt går till den organisationen som beställer det.

RapidSSL Wildcard kan dessutom användas för underdomäner, som t.ex. webmail.exempel.fi, login.exempel.fi etc.

Let's Encrypt certifikaten valideras automatiskt och har ingen garantier.